eBooster demo skærme

Bedste markedsføringskanal

"E-mail nyhedsbrevet er ifølge alle analyser den markedsføringskanal, der skaber flest leads – og højest salg. Den er verdens mest effektive (og billigste) sælger" Christina Klitsgaard

Kun 199 kr./md   
Star Rating (trustpilot)
Køb nu

Større indblik
mere salg

Fra det sekund du sender din E-mailkampagne kan du følge hvem der klikker, hvornår og hvad de klikker på i din E-mail. Spred budskabet via Facebook, LinkedIn og Twitter med en online version af nyhedsbrevet.


Nem og intuitiv editor
uden bøvl

Vores galleri indeholder et mindre antal standard-skabeloner som du kan anvende. Indsæt logo, vælg farver og skriv indhold - så nemt sætter du dit første nyhedsbrev op.


Send dit første nyhedsbrev
om få minutter

Kom i gang med det samme. Køb eller prøv gratis. Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe - både med opsætning af design, import af E-mailmodtagere og gode råd til dine kampagner.


Se vores video om hvordan du får succes med dit nyhedsbrev

Vores kunder siger

FAQ

Ja, vi hjælper gerne med at opsætte designet af dit første nyhedsbrev - Det er inkluderet i prisen.
Du kan godt udsende dine E-mails med eks. Microsoft Outlook. Det er dog tidskrævende at håndtere til- og afmeldinger til maillisten. Du har desuden ikke mulighed for at se en samlet statistik over dine udsendelser (hvem der åbner, hvornår og hvilke links de klikker på). Hvis du ved en fejl kommer til at sende dit nyhedsbrev med modtagerne i CC adressefeltet i stedet for BCC feltet, offentliggøres alle modtagerne. Så vi anbefaler klart at anvende en professionelt udsendelsesløsning som eBooster.
Ja, du har mulighed for at indsætte en tilmeldingsformular på din hjemmeside. Du skal blot kopiere et stykke HTML kode ind på hjemmesiden - du finder en enkelt vejledning når du er logget ind på eBooster.

Priser

199 kr./md

Én pakke - én pris - alt inkluderet

  • Ingen opstartsgebyr
  • 10.000 E-mails hver måned
  • Kun 1 øre pr. ekstra E-mail

gratis

Test eBooster kvit og frit

  • Alle funktioner
  • 10 dage
  • Køb abonnement og få alle dine data med

Vores filosofi: Gør hverdagen lettere

Vi har et ønske om at gøre hverdagen lettere for vores brugere, ved at anvende eBooster. Derfor arbejder vi konstant på at gøre alt så intuitivt som muligt. Vi går ikke så meget op i, om systemet indeholder alle verdens tænkelige features. Det vigtigste for os er, at eBooster gør jobbet – og gør det godt.

Vi kan blive bedre - men du må hjælpe os

Udviklingen af eBooster har, lige siden begyndelsen i 2006, været præget af stor interaktion fra vores brugere. Vi er af den overbevisning at de største eBooster-eksperter ikke sidder hos os, men ude blandt Jer trofaste brugere. Det er ofte Jer, der kommer med gode forslag til nye funktioner og muligheder i systemet. Denne hjælp til udviklingen sætter vi meget stor pris på, da det giver os muligheden for at fastholde høj brugertilfredshed.

Har du brug for hjælp, spørgsmål før du køber eller ligger du inde med gode forslag, så skriv til os nu. Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvad kan vi hjælpe med?