FAQ


Abonnement

En abonnementsperiode løber 3 måneder. Kort før udløb fornyes automatisk 3 måneder frem. Du kan opsige dit abonnement til udgangen af en abonnementsperiode 30 dage før udløb.
Ved opstart samt kort før udløb af en abonnementsperiode udsender vi en faktura til dig pr. E-mail. Du har mulighed for at betale via indbetalingskort eller foretage en bankoverførsel til os.
Dit abonnement inkluderer 10.000 E-mails pr. måned. Herudover bliver du kun afregnet 1 øre pr. overskydende E-mail. Ikke anvendte E-mails overføres ikke til efterfølgende perioder.
Der er i teorien ingen begrænsning på antallet af modtagere du kan oprette i modtagerkartoteket. Du bliver forøvrigt kun afregnet pr. E-mail.

Om E-mailmarkedsføring

Det er dig som afsender der har ansvar for, at de gældende regler for området overholdes. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i markedsføringsloven. Forbrugerombudsmandens har udarbejdet følgende vejledning: Spamvejledning - uanmodede henvendelser.
Når en modtager tilmelder sig dit nyhedsbrev via en eBooster tilmeldingsformular, sendes der automatisk en E-mail til modtageren. Her skal modtageren klikke på et link, for at tilmeldingen er gyldig

Design og indhold

Ja, vi hjælper gerne med at opsætte designet af dit første nyhedsbrev - Det er inkluderet i prisen. Har du ikke modet til selv at opsætte designet af dit nyhedsbrev, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe. Vi kan på kort tid kopiere elementer og farver fra din hjemmeside, så dit nyhedsbrev følger samme designlinje.
Ja, du kan enten vælge et standard design i vores galleri. Hvis du er skarp til HTML, kan du også vælge at uploade dit eget design.
Indholdet står du selv for - vi formidler gerne kontakt til tekstforfattere eller andre specialister på området. Er nyhedsbreve nyt for dig - er hende her et besøg værd.


Produkt

Ja, du kan nemt importere kontakter til adressekartoteket. Formatet skal være CSV (f.eks. via Microsoft Excel).
Ja, du har mulighed for at eksportere hele eller en delmængde af adressekartoteket.
Du kan nemt indsætte billeder i dine E-mails. De lagres i dit mediearkiv, så du kan genbruge dem i andre nyhedsbreve.
Du har mulighed for at indsætte et link i din E-mail til en eller flere filer, du ønsker dine modtagere skal kunne hente. Filerne kan du placere i vores mediearkiv.
Det grundlæggende design på din E-mail ligger i en designskabelon. Det betyder at det er nemt for at dig at udsende en E-mail, da du ikke hver gang skal opsætte designet. Vi hjælper dig gerne med at opsætte en flot designskabelon.
Du bestemmer selv hvilken E-mail afsenderadresse du ønsker at benytte. Det er et krav at du selv har brugsretten til E-mailadressen.
Du kan godt udsende dine E-mails med eks. Microsoft Outlook. Det er dog tidskrævende at håndtere til- og afmeldinger til maillisten. Du har desuden ikke mulighed for at se en samlet statistik over dine udsendelser (hvem der åbner, hvornår og hvilke links de klikker på). Hvis du ved en fejl kommer til at sende dit nyhedsbrev med modtagerne i CC adressefeltet i stedet for BCC feltet, offentliggøres alle modtagerne.
Vores kraftige mailservere klarer udsendelsen af dine E-mails. Vi klarer flere tusinde E-mails pr. minut.
Ja, du har mulighed for at indsætte en tilmeldingsformular på din hjemmeside. Du skal blot kopiere et stykke HTML kode ind på hjemmesiden.
Ja, med du kan sende A/B splittests, hvor du både tester på emnelinje og indhold.