Funktioner

Automatisk oprydning i adressekartoteket

Skulle der være E-mails der ikke når frem (Bounce), giver vi dig et overblik over årsagen (eksempelvis ugyldige E-mailadresser eller fyldte postkasser). E-mail adresser der permanent nedlægges, afmeldes automatisk fra dit adressekartotek.

Importer og eksporter

Via tekstfiler (i formatet CSV eller TXT), kan du nemt importere eller eksporterer modtagere til eller fra adressekartoteket. Vi har desuden indbygget logik, der automatisk respekterer tidligere modtageres frameldinger.

Spred nyhederne via sociale medier

Når længere ud ved at dele dine nyheder via Facebook, Twitter eller LinkedIn. eBooster har integration til række populære internetmedier, som gør det nemt for dig at sprede dit budskab.

Flet modtageroplysninger

Gør dine nyhedsbreve personlige ved at flette modtagerens navn eller andre oplysninger ind i dine nyhedsbreve. Hvis du eksempelvis indsætter #%Recipient(FirstName), læser#, vil denne tekst automatisk blive erstattet af modtagerens fornavn ved udsendelse.

Planlæg dine udsendelser

Med tidsbestemt afsendelse kan du planlægge udsendelse af dine nyhedsbreve til et senere tidspunkt. Det giver dig mulighed for at skrive dine nyhedsbreve i god tid og udsende på de tidspunkter der passer dine modtagere bedst.

A/B splittest

Test dig frem til det bedste resultat ved at sende to forskellige versioner af nyhedsbrevet til et mindre udsnit af modtagerne. Vinder-nyhedsbrevet sendes herefter automatisk til den resterende del af modtagerne. Test både på emnelinje og indholdet af nyhedsbrevet.

Test dine udsendelser

Før endelig udsendelse af et nyhedsbrev, kan du nemt sende en test til dig selv og andre korrekturlæsere.

Detaljeret statistik

Få indblik med vores deltaljerede statistik for dine udsendelser. Dette er en unik mulighed for lære mere om dine kunder. Se blandt andet hvor mange E-mails der åbnes samt hvilke links modtagerne klikker på. Det giver dig et indblik i modtagernes interesser, hvis du til hvert afsnit knytter et link.

Tilmeldingsformular på din hjemmeside

Lad dine besøgende tilmelde sig dit nyhedsbrev via en formular på din hjemmeside. Det er nemt at sætte ind og du har også muligheden for at oprette tilmeldingsformularer til andre hjemmesider. Du slipper for at håndterer til og afmeldinger manuelt.

Segmenter dine modtagere

Med gruppering i adressekartoteket kan du nemt segmentere dine modtagere. Du kan desuden give dine modtagere mulighed for selv at til- og afmelde sig enkelte grupper. Det gør det nemt at udsende målrettede nyhedsbreve til dine kunder.

Vi gør det nemt for dig at overholde reglerne

Dine modtagere skal nemt kunne afmelde sig dine nyhedsbreve. I dine nyhedsbreve er der automatisk indbygget et links der gør det nemt for modtageren at rette sige oplysninger eller afmelde fremtidige nyhedsbreve.

Webarkiv med tidligere nyhedsbreve

Giv dine besøgende mulighed for at læse tidligere udsendte nyhedsbreve via din hjemmeside. Det er nemt at sætte op og opdateres automatisk med nye udsendelser. Du kan vælge enten at benytte RSS eller iFrame.

Skriv dit nyhedsbrev helt enkelt

Med vores brugervenlige editor har vi gjort det nemt at skrive og redigere nyhedsbreve. Du skal blot skrive din tekst og evt. indsætte et par billeder. Det kræver hverken kendskab til HTML, CSS eller anden kode. Dit indhold flettes automatisk ind i en flot skabelon, som giver dit nyhedsbrev et professionelt udseende.